EFT Relatietherapie


EFT-weekenden

Houd me vast:

2 weekenden om de relatie met je partner in het licht te zetten

In deze 2 weekenden bieden wij het officiële Houd me vast (EFT) programma aan van Sue Johnson. In het eerste weekend gaan we werken met de eerste drie gesprekken uit het boek Houd me vast, dwz de negatieve patronen stoppen en in kaart brengen. In het tweede weekend gaan we werken met het vierde en vijfde gesprek, dwz het herstellen van een goede, veilige verbinding. In de tijd tussen de twee weekenden in kunnen jullie gaan oefenen met wat jullie in het eerste weekend hebben geleerd.

We nemen je aan de hand mee en leiden je door de structuur van de EFT methode heen. Tijdens de bijeenkomsten werken we met videomateriaal, oefeningen & werkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner praktisch aan de slag gaat! Er is voldoende ruimte tijdens de weekenden om dit samen met je partner te doen.

Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen en te delen met elkaar. Je brengt hiermee meer ontspanning en liefde in je relatie.

Wat gaan we doen?

 

Data eerstkomende weekenden:

Weekend 1: 22 en 23 juni 2019

Weekend 2: 24 en 25 augustus 2019

Het is de bedoeling dat je beide weekenden volgt, ze vormen samen het programma.

Tijden: Van 10.30 tot 18.00 uur, inclusief lunch. Aan het eind van de dag om 18.00 uur is het programma afgelopen. Als je in de buurt wilt dineren en/of overnachten kun je aan ons adressen vragen.

Locatie: Chalet Hilvarenbeek, adres: Tilburgseweg 47A, 5081 NG Hilvarenbeek, tel. 06-291 124 31.

Aanmelden en contactinformatie:

Eveline Mientjes / Hans van Nuland, 06-51649402, e.mientjes@onsnet.nu, http://www.levenvanuitvreugde.nl/

Voor meer info over EFT en onze werkwijze zie het tabje Welkom